Wednesday, September 2, 2015

Jom wangi dari pagi sampai ke petang..

Bissmillahirahmanirrahim.

Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.





CLASSIC RED PARFUM...
the perfume of soul...100% perfume..Inspired by international perfume...tahan sehingga 12 jam.. harga mampu milik serendah rm 25 (bersamaan 5ml)…


*  Boleh didapati dalam pelbagai saiz botol 5 ml,15 ml,20 ml,30 ml,50 ml,100 ml
*  Sah Halal
*  Ada tambahan vitamin C baik untuk kulit
*  Kualiti terjamin..100 parfum..bukan EDP..bkn EDT
*  Terdapat 53 jenis bau dan jenama sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN









All perfume yang Branded yang sebotol kecik pun mau beratus harga dia, tapi dapat dimiliki dengan harga yang berpatutan mengikut kuantiti ml yang disediakan.

Harga paling tinggi RM180.
Bandingkan lah dengan Original punya, mau 2 ke 3 ratus kan?
Ni pun diambil dari Pati Original Perfume tu sendiri.



Selain tu jugak, korang boleh gunakan perfume kegemaran korang ni dalam kereta korang.
cuma beberapa jenis perfume je yang available untuk car perfume ni, antaranya:


*  Country Garden
*  Tokyo Orange
*  Fantasy by Britney Spears
*  Incanto Shine by Salvatore Feragamo
*  Hugo Energise by Hugo Boss
*  Desire for a Men by Alfred Dunhill


Di sini saya sampilkan beberapa Feedback dan Testimoni dari kawan-kawan.
(Maklumer, bisnes ni pun dari kawan saya.. majoriti yang mencuba pun dari kawan-kawan juga. hihi)








Ramai dah berpuas hati..

Classic Red Parfum ni juga mengeluarkan perfum untuk mandian.. cuma titiskan beberapa titik dalam air baldi mandian tu pastu mandi. Wangi dan segar gitu..

Ni Price List untuk korang, mana tau ada yang berminat kan.



Boleh WhatsApp/CALL/Email: 0196854736
kedinkyst87@gmail.com

COD: Melaka - Batu Berendam, Durian Tunggal, Ayer Keroh, Bukit Katil dan sekitarnya.

** Mana tau, ada yang nak buat car perfume tu sebagai doorgift ke. Harga untuk car perfume akan datang dapat dikurangkan dan dalam bentuk kecik comel, memang sesuai la untuk buat doorgift vvip ke hehe**





~ U NEVER KNOW IF U NEVER TRY ~

1 comments:

Ayu Jafri said...

wahhh..wanginya kat sini...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis