Thursday, August 13, 2015

Sape nak kulit sihat, gebu dan cantik.. meh sini.

Bissmillahirahmanirrahim.

Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.




Nak Review tentang
Glutacaps Natural Beauty



Menggunakan bahan bahan semula jadi yang selamat dan dipercayai.. 

#L-Glutathion 
#Hyaluronic Acid 
#Vitamin C




Apa yang Glutacaps ni boleh tolong korang??
ok, kebaikan dia adalah rawatan untuk,

1. Memutihkan
2. Parut
3. Melasma
4. Pigmentasi

selain tu ia jugak dapat membantu korang yang...

1) Wajah kusam jadi lebih berseri
2) Jerawat jadi kecut dan hilang
3) Parut jerawat pon boleh hilang
4) Jeragat dirawat
5) Parut lama tinggal kenangan
6) Sunburn / Gelap jadi mcm bidadari
7) Tak sekata jadi sekata
8) Jerawat belakang badan hilang
9) Kulit kering jd lembab semula jadi



Ramai pelanggan yang menggunakan product ni berpuas hati, 
korang boleh rujuk link ni untuk baca testimoni dari pelanggan - pelanggan yang gunakan product ni.
Apa-apa perkembangan dan pertanyaan boleh rujuk di Facebook Pages ni.

 Glutacaps Natural Beauty

Jika berminat, korang boleh contact terus ke saya

Hayati - +6019.717.2241
Sebotol berharga Rm150
.

2 comments:

Khalid Kyle said...

wah dah meniaga ka skunk, btw dh follow sini :)

Hayati M Y said...

baru jinak2 ler. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis