Monday, June 6, 2016

Tips Bina Fokus Anak




Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.


Cranky, Sentap dah pandai merajuk.
Dat's my boy..
sekarang dah umur 1 tahun 10 bulan..
lagi dua bulan nak genap 2 tahun.


Dalam setahun ni, dia da mula Tantrum.
so as parents, kene cari Tips macamana nak handle bila anak tantrum.
tapi mujur aaa dia jenis tak tantrum kat mall ke, masjid ke.
Normally, my kiddos ni suke kat suasana ramai orang.
Alhamdulillahh la kan.



so jom ikuti 9 Tips yang mungkin dapat membantu kita ni.
















Bookmark and Share

2 comments:

suliana yusof said...

Info yang sangat berguna. Boleh saya praktikkan kepada anak sulung saya.

Hayati M Y said...

Try n error. hihi inshaallah boley!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis