Friday, July 7, 2017

Fish Manhattan AEON KB!




Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.



Bebudak ni, mood kadang elok kadang buat hal.. tak tau la apa yang saya terlepas pandang mungkin.
tu belum dia buat hal tengah jenjalan tetiba baring kat lantai Mall.. banyak kali lah jugak.. si adik ok lagi nak duduk dalam trolley shopping mall tu abang dia paksa camne pun memang la taknak.. melainkan dia dah penat jalan..


Mujur kami ni jenis tak serik bawak makan kat luar.. 


Best jugak AEON Mall Kota Bharu ni.. banyak restaurant dan kedai kedai lain. D.I.Y tak sempat jengah apedehal kat Melaka pon ade. bhaha!


Dah letih jenjalan, tak beli papepun sebab dah beli saje je jalan nak makan pulak so kitorang masuk Fish Manhattan lah.. Keadaan kedai ni agak tak teratur, mungkin sebab lepas Raya kan pekerja ramai yang masih cuti. Pinggan ada yang tak dan nak basuh.. dengan meja ada yang tak sempat nak bersihkan.. tapi masih ada lagi meja lain yang kosong.. Ada satu meja belah luar kerusi dia sofa, tau awal baik duduk je situ.. tengok keadaan anak-anak saya selepas makan ni.

Nasib diorang behave semasa makan, tapi ada juga session air tumpah atas meja sebab berebut sudu dengan ummi dia. hahaha



Si abang start la buat hal, nak baring la ape la.. adik pun sama nak join.
kalau duduk kat Sofa bahagian depan tu mungkin masih boleh behave lagi. ekekeke

tapi takpela. asalkan diorang tak berlari satu kedai cukupla..
hihihi



Bookmark and Share

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis