Tuesday, June 6, 2017

Moreh moreh.




Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.


MashaAllah, punya berkurun nak update.. ade ke orang nak baca?? hahahahah 

Takpelaa.. update jugak tak kira! hihihi

Harini macam Free sikit la. selalunya macam malas bebenar nak mengFreekan diri dengan anak-anak cruncky aje.. Mungkin sebab diorang pun rasa jugak aura puasa tu kot.. hahahha

Ok harini nak cerita Port Lepak santai kat Melaka ni..
TTS COFFEE.

Kedai ni dalam kawasan Restoran Terapung kat Sungai Putat ni.. Hari hari lalu dok tengok je, lepastu malam bila tu lepas terawikh husband ajak minum minum situ.
Kedai ni memang port lepak bebudak motor besar.. sebab nampak sticker dorang tampal kat papan dalam kedai ni.. 

Menu biasa je.. Kopi la of course.. cumanya Kopi dia yang biasa biasa je tak banyak choice, kalau ada tambahan kopi lain macam Esspresso ke, Cappucino ke, Hazelnut ke boleh la kan kita panggil ni Kopitiam.. Haritu saje je amek angin malam.. Anak saya seronok benar la duk kat area atas kedai ni, hahaha 



Dalam gambar tu meja asal, sebab anak duk tunjuk nak naik atas nak naik atas.. last baru tukar tempat duduk, pindah situ. hihihi

Tujela nak cite. Takde Idea laa.. papepun thanks sudi baca. 



Bookmark and Share

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis