Thursday, November 3, 2016

Baby bib by Ummihanifmaryam :)




Assalamualaikum kalian semua. Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.




Hai korang!
Sibuk sangat lately and kalau online pun tak tau nak update apa.
so, last last last week (sebulan lepas da hahaha) saya try and error jahit baby bib yang boleh gantung puting ni.
Ni antara contoh yang saya jahit.







Kalau korang berminat, boleh direct mesej saya kat sini. -0196854736- 
SMS / WhatsApp available.

If korang nak postage FREE kene beli 3 pieces baru leh dapat FREE Postage ok.


Bookmark and Share

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Nineteen Eight Seven 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis